Tratat Obstetrica Ginecologie - UMF Carol Davila Bucuresti - Catedra Obstetrica Ginecologie Filantropia

Go to content

Main menu:

Tratat de chirurgie,  Volum V, Obstetrica si Ginecologie
Editori: Prof Dr Irinel Popescu, Prof Dr Constantin Ciuce
Coordonator volum: Prof Dr Gheorghe Peltecu


  Tratatul este publicat in luna Octombrie 2014 sub auspiciile prestigioase ale Editurii Academiei Romane.
Spre deosebire de editia I-a, volumul V abordeaza atat ginecologia cat si obstetrica. Este un volum care abordeaza pe parcursul a 870 pagini aproape toate aspectele importante ale acestei specialitati.
  Volumul are un numar de 80 de autori din aproape toate centrele universitare ale Romaniei, fiind un produs al generatiei actuale de specialisti in obstetrica si ginecologie.
  Partea I-a se adreseaza ginecologiei. Partea a II-a este dedicata obstetricii si cuprinde capitole abordate in premiera intr-o carte romaneasca, cum ar fi: genetica in practica obstetricala, ecografia in obstetrica, nasterea vaginala operatorie, socul in obstetrica, analgezia si anestezia in obstetrica, trombofiliile si practica obstetricala. Celelalte capitole se refera la obstetrica clasica, abordand insa si alte aspecte cum ar fi: hipertensiunea arteriala gestationala, patologia chirurgicala asociata sarcinii si patologia medicala asociata sarcinii, izoimunizarea Rh, bolile cu transmisie sexuala.
  Volumul cuprinde informatii de ultima ora si este cea mai completa sursa de informatie in specialitatea obstetrica ginecologie. Este elaborat de un colectiv de specialisti care reprezinta liderii de opinie ai generatiei actuale. Caracterul unitar al cartii este una din multele sale calitati, cartea putand fi o sursa comuna de informatii si pentru anestezisti reanimatori, internisti, oncologi medicali, chirurgi oncologi sau alte specialitati.
  Informatia este concentrata si sistematizata putand fi usor asimilata si aplicata in practica clinica. Ea va constitui cu siguranta o baza in formarea generatiilor de rezidenti in obstetrica- ginecologie.
  Prezentarea grafica si iconografia de exceptie vor face volumul atractiv sporind interesul si placerea cititorilor de a o lectura.

  
  Tratatul de Chirurgie vol V - Obstetrica Ginecologie
este disponibil pentru cumparare la pretul de 250 RON prin intermediul formularului de mai jos. Cuprinsul tratatului il puteti accesa aici.

 


Tip
 
 
Back to content | Back to main menu